rreth nesh

mirëseardhje

Laiwu Steel Group Zibo Anchor Chain Co., Ltd. u themelua në vitin 1993, është prodhuesi i vetëm në botë që mund të ofrojë shërbim me një ndalesë nga prodhimi i lëndës së parë deri tek prodhimi i zinxhirit të ankorimit.Kontrolli i cilësisë së produktit fillon nga burimi.Shandong Steel Group, kompania mëmë, është një ndërmarrje kombëtare e përbashkët super e madhe hekuri dhe çeliku me një prodhim vjetor prej 30 milion ton çeliku.Ai gjithashtu kontrollon më shumë se 100 subjekte ekonomike dhe kompani të listuara si letra me vlerë, banka dhe institute projektimi.

Lexo më shumë
Lexo më shumë
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
  • 3