tentang Kami

wilujeung sumping

Laiwu Steel Grup Zibo jangkar Chain Co., Ltd. diadegkeun dina 1993 sarta geus husus dina produksi ranté jangkar laut na ranté mooring laut. Salian markas taun Zibo, Shandong, éta ogé ngabogaan kantor cabang di Qingdao Perekonomian sarta Technological Parabot Development.

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6