tentang Kami

wilujeng sumping

Laiwu Steel Group Zibo Anchor Chain Co., Ltd. diadegkeun dina taun 1993, mangrupikeun hiji-hijina produsén di dunya anu tiasa nyayogikeun jasa hiji-eureun tina produksi bahan baku pikeun manufaktur ranté jangkar.Kontrol kualitas produk dimimitian ti sumberna.Shandong Steel Group, perusahaan induk, mangrupikeun perusahaan gabungan beusi sareng baja nasional super ageung kalayan kaluaran taunan 30 juta ton baja.Éta ogé ngatur langkung ti 100 éntitas ékonomi sareng perusahaan didaptarkeun sapertos sekuritas, bank sareng lembaga desain.

maca deui

News & Kajadian

kana urang
maca deui

Sertifikasi

ngahargaan
  • 1
  • 2
  • DNV12
  • LR11
  • nk
  • 3