за нас

добредојде

Laiwu Steel Group Zibo Anchor Chain Co., Ltd. е основана во 1993 година, е единствениот производител во светот кој може да обезбеди еднократна услуга од производство на суровини до производство на синџири за сидро.Контролата на квалитетот на производот започнува од изворот.Шандонг Стил Груп, матичната компанија, е национално супер-големо заедничко претпријатие за железо и челик со годишно производство од 30 милиони тони челик.Исто така, контролира повеќе од 100 економски субјекти и котирани компании како што се хартии од вредност, банки и институти за дизајн.

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
  • 3