babagan awake dhewe

sugeng rawuh

Laiwu Steel Group Zibo Anchor Chain Co., Ltd. didegaké ing taun 1993, minangka siji-sijine pabrikan ing donya sing bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg saka produksi bahan mentah nganti manufaktur rantai jangkar.Kontrol kualitas produk diwiwiti saka sumber.Shandong Steel Group, perusahaan induk, iku perusahaan gabungan wesi lan baja super-gedhe nasional kanthi output taunan 30 yuta ton baja.Iki uga ngontrol luwih saka 100 entitas ekonomi lan perusahaan sing kadhaptar kayata sekuritas, bank lan lembaga desain.

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane
  • 1
  • 2
  • DNV12
  • LR11
  • nk
  • 3