Laiwu Steel Group Zibo Anchor Chain Co., Ltd. didegaké ing taun 1993 lan wis specialized ing produksi rentengan anchor laut lan rentengan mooring marine. Saliyane kantor pusat ing Zibo, Shandong, iku uga wis kantor cabang ing Qingdao Economic lan tèknologi Zone Development.

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6