Babagan awake dhewe

Laiwu Steel Group Zibo Anchor Chain Co., Ltd. didegaké ing taun 1993 lan wis specialized ing produksi rentengan anchor laut lan rentengan mooring marine. Saliyane kantor pusat ing Zibo, Shandong, iku uga wis kantor cabang ing Qingdao Economic lan tèknologi Zone Development.

lKm7R6uqQYG8t6tVdbXf4Q

Perusahaan tiyang sepah, Laiwu Steel Group, punika baja perusahaan peserta super-gedhe karo output taunan saka 15 yuta ton baja. Uga ngemu sawetara èntitas ekonomi lan perusahaan kadhaptar kayata securities, bank-bank lan Gambling desain. Zibo Anchor Chain iku produsen mung ing donya sing bisa nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo produksi bahan baku kanggo jangkar chain lan chain mooring Manufaktur. kontrol kualitas produk wiwit ing sumber. 80% saka produk sing dièkspor luwih saka 50 negara lan wilayah ing donya. Iku gedhe-ukuran anchor marine chain lan segara chain mooring produksi lan ekspor basa.

1

Iku utamané mrodhuksi AM2, AM3 rentengan anchor marine specifications Φ16mm-Φ132mm, ORQ, R3, R3s lan R4 rentengan marine mooring lan aksesoris sing, uga minangka produk non-standar sing nyukupi kabutuhan pangguna. Punika wiyar dipigunakaké ing macem-macem jinis kapal, proyèk mooring laut lan peralatan militer ing ngarep lan luar negeri, lan dipercaya dening perusahaan kapal internasional misuwur.

Produk wis disetujoni dening 12 masyarakat internasional kayata LR, ABS, DNV, CCS, BV, GL, NK, KR, RINA, RMRS, BKI, ZY. Dijupuk ing sistem Manajemen ISO9001-2000 kualitas API US lan China CSQA, ing OSHMS18001 komunikasi safety lan kesehatan Manajemen sistem lan sistem manajemen lingkungan ISO14001. "Dazhu" produk chain account anchor padha dirating minangka produk account misuwur ing Provinsi Shandong, lan perusahaan iki kadhaptar minangka perusahaan dhuwur-tech.

1
2
3