топимг

Вести од индустријата

  • Како да го отклучите намотувањето на ланецот

    Како да го отклучите намотувањето на ланецот

    Секој што управува со бродот знае дека сидрото е еден вид направа за запирање на бродот направен од челик.Со железен синџир се поврзува со бродот и се фрла на дното на водата.Без сидро, бродот не може да се запре.Се гледа колку работи сидрото.За врските на синџирот на сидро...
    Прочитај повеќе