topimg

Lajmet e industrisë

  • Si të zhbllokoni mbështjelljen e zinxhirit

    Si të zhbllokoni mbështjelljen e zinxhirit

    Të gjithë ata që drejtojnë varkën e dinë se spiranca është një lloj pajisjeje për ndalimin e anijeve të prodhuara nga çeliku.Ajo lidhet me anijen me një zinxhir hekuri dhe hidhet në fund të ujit.Pa spirancë, anija nuk mund të ndalet.Mund të shihet se sa funksionon spiranca.Për lidhjet e zinxhirit të ankorimit...
    Lexo më shumë