Tentang Kami

Laiwu Steel Grup Zibo jangkar Chain Co., Ltd. diadegkeun dina 1993 sarta geus husus dina produksi ranté jangkar laut na ranté mooring laut. Salian markas taun Zibo, Shandong, éta ogé ngabogaan kantor cabang di Qingdao Perekonomian sarta Technological Parabot Development.

lKm7R6uqQYG8t6tVdbXf4Q

Pausahaan indung, Laiwu Steel Grup, mangrupakeun baja perusahaan gabungan super-badag jeung kaluaran taunan 15 juta ton baja. Ogé nyepeng sababaraha entitas ekonomi jeung pausahaan didaptarkeun kayaning jaminan, bank jeung institutes desain. Zibo jangkar Chain téh hijina produsén di dunya nu bisa nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun ngahasilkeun bahan baku pikeun jangkar ranté sarta ranté mooring manufaktur. kadali kualitas produk dimimitian di sumberna. 80% tina produk anu diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon di dunya. Ieu mangrupakeun badag skala jangkar laut ranté sarta laut ranté mooring produksi jeung ékspor basa.

1

Ieu utamana ngahasilkeun AM2, AM3 ranté jangkar laut tina spésifikasi Φ16mm-Φ132mm, ORQ, R3, R3s sarta R4 ranté laut mooring jeung asesoris maranéhanana, sakumaha ogé produk non-standar lianna nu minuhan kaperluan pamaké. Hal ieu loba dipaké dina rupa-rupa kapal, proyék mooring laut jeung alat militer di imah jeung di mancanagara, sarta dipercaya ku pausahaan pengiriman barang internasional kawentar.

Produk geus disatujuan ku 12 masyarakat klasifikasi internasional kayaning LR, ABS, DNV, CCS, BV, GL, NK, KR, Rina, RMRS, BKI, ZY. Diala sistem manajemen ISO9001-2000 kualitas sahiji API AS jeung Cina CSQA, anu OSHMS18001 Mikrobiologi kaamanan sarta manajemén kaséhatan sistem jeung sistem manajemen lingkungan ISO14001. "Dazhu" produk ranté brand jangkar anu dipeunteun salaku produk brand kasohor di Propinsi Shandong, sarta pausahaan ieu didaptarkeun salaku perusahaan tinggi-tech.

1
2
3