Cina Connection pabrik shackle na suppliers | Laiwu Steel Grup

sambungan shackle

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Kusabab ngadegna, gumantung kaunggulan tina Laiwu Steel Grup, jadi salah sahiji pabrik pangbadagna pikeun ranté jangkar na ranté mooring di Cina jeung kaluaran taunan 100,000T. parusahaan urang utamana ngahasilkeun Φ16-132mm AM2 baku, AM3 ranté jangkar laut, sarta ranté non-standar na fittings. Produk anu loba dipaké dina rupa-rupa kapal, proyék mooring lepas pantai na equipments militér.

produk urang geus disatujuan ku ABS, CCS, DNV, GL, KR, LR, NK, Rina, BV, RS, BKI nu sabelas masyarakat klasifikasi kapal, sarta ogé diliwatan ISO9002 System Management Quality, OSHMS18001 Mikrobiologi Kasalametan jeung System Management Kaséhatan na ISO14001 System Management lingkungan ku CSQA Cina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •