Budaya parusahaan

◆ Budaya Company

  Xinheng Rushan Juara saluareun

◆ Misi kami

  Nyadiakeun konsumén jeung produk nyugemakeun tur jasa

◆ Filsafat tarumanagara

  Sistem mikir, kreativitas

◆ Service Filsafat

  Naha pangalusna anjeun, sampurna

◆ slogan Panyiaran Radio sarta Télévisi

  kapal haté, ngojay di sabudeureun dunya

◆ Style tarumanagara

  Ketat tur gancang, tetep ngaronjatkeun

◆ Style tarumanagara

  babagi salamina win-win

123