China Connection fabrikë pranga dhe furnizuesit | Laiwu Steel Group

pranga Connection

Përshkrim i shkurtër:


Detail Product

Produkt Tags

Që nga themelimi, duke u mbështetur në përparësitë e Laiwu Steel Group, të bëhet një nga prodhuesit më të mëdha për zinxhirët spirancë dhe zinxhirët ankorim në Kinë me një prodhim vjetor prej 100,000T. Kompania jonë kryesisht prodhojnë Φ16-132mm AM2 AM3 standarde, zinxhirët detare spirancë, dhe zinxhirët jo-standarde dhe pajisje. Produktet janë përdorur gjerësisht në lloje të ndryshme të anijeve, projekteve ankorim në det të hapur dhe pajisjeve ushtarake.

Prodhimet tona janë miratuar nga ABS, CCS, DNV, GL, KR, LR, NK, RINA, BV, RS, BKI njëmbëdhjetë shoqëritë e klasifikimit anije, dhe gjithashtu ka kaluar ISO9002 Quality Management System, OSHMS18001 Siguria në punë dhe Sistemi i Menaxhimit të Shëndetit dhe ISO14001 Sistemi i Menaxhimit mjedisor nga CSQA të Kinës.


  • Previous:
  • Next:

  •