Company Kultura

◆ Kultura Company

  Xinheng Rushan Innovation përtej

◆ Misioni ynë

  Duke siguruar konsumatorët me produkte të kënaqshme dhe të shërbimit

◆ Filozofia Corporate

  menduarit sistemi, kreativiteti

◆ Shërbimi Filozofi

  A tuaj më të mirë, të jetë e përkryer

◆ slogan Advertising

  anije të zemrës, duke notuar nëpër botë

◆ Style Corporate

  Rreptë dhe të shpejtë, të mbajtur përmirësimin

◆ Style Corporate

  Win-win ndarjen përgjithmonë

123