компанијата култура

◆ компанија култура

  Xinheng Rushan иновации надвор

◆ Нашата мисија

  Обезбедување на клиенти со задоволителни производи и услуги

◆ деловната култура

  Систем за размислување, креативност

◆ услуга филозофија

  Дали вашето најдобро, да биде совршен

◆ Рекламирање слоганот

  Срцето брод, плива низ светот

◆ корпоративниот стил

  Строга и брзо, да се подобри

◆ корпоративниот стил

  споделување засекогаш понудената

123