China Sambungan pabrik shackle lan supplier | Laiwu Steel Group

sambungan shackle

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Wiwit panyiapan, nyadari ing kaluwihan saka Laiwu Steel Group, dadi salah siji saka manufaktur paling gedhe kanggo rentengan anchor lan rentengan mooring ing China karo output taunan saka 100,000T. Our company utamané ngasilaké Φ16-132mm AM2 standar, AM3 rentengan anchor marine, lan ranté non-standar lan fitting. Produk sing digunakake digunakake ing macem-macem jinis kapal, proyèk mooring lepas lan Alat militèr.

produk kita wis disetujoni dening ABS, CCS, DNV, GL, KR, LR, NK, RINA, BV, RS, BKI sewelas Societies Klasifikasi kapal, lan uga liwati ISO9002 Quality Management System, OSHMS18001 Occupational Safety lan Sistem Kesehatan lan ISO14001 Sistem Manajemen Lingkungan dening CSQA saka China.


  • Previous:
  • Next:

  •