Budaya perusahaan

◆ Budaya Company

  Xinheng Rushan Innovation ngluwihi

◆ Mission Kita

  Nyediakake pelanggan karo produk puas lan layanan

◆ Philosophy Corporate

  Sistem pikiran, kreatifitas

◆ Service Philosophy

  Apa paling, dadi sampurna

◆ slogan Advertising

  kapal jantung, nglangi ing saindhenging donya

◆ Gaya Corporate

  Ketat lan cepet, tetep Ngapikake

◆ Gaya Corporate

  nuduhake ing salawas-lawase Win-win

123